Puterea de procesare a terminalelor mobile GSM crește cu fiecare nou model oferind posibilitatea de a satisface, date fiind aplicațiile potrivite, nevoi ale utilizatorilor din cele mai diverse domenii.

Despre Noi

      prezentare firmă

        Înființată în 2005 firma DataCast are misiunea de a răspunde cu profesionalism și dinamism cererii unei piete în expansiune oferind aplicații de calitate pentru categori largi de terminale mobile.
        Obiectivul nostru este de a oferi aplicații de înaltă calitate pentru majoritatea terminalelor aflate pe piață. Pentru a realiza aceasta a fost formată o echipă din oameni tineri cu experiență în domeniu.
        Suntem în permanență preocupați de satisfacerea nevoilor clienților noștrii folosind ultimele dezvoltări tehnologice în domeniu. Pentru aceasta dezvoltăm aplicații intuitive și utile pentru nevoi reale ale clienților.
        Noi credem că în viitorul apropiat terminalele telefonice mobile vor fi folosite din ce în ce mai mult pentru capacitățile lor de calcul devenind o platformă universală de lucru și relaxare.