Puterea de procesare a terminalelor mobile GSM crește cu fiecare nou model oferind posibilitatea de a satisface, date fiind aplicațiile potrivite, nevoi ale utilizatorilor din cele mai diverse domenii.

FAQ

întrebări frecvente

      Q: Mobile Metro Guide poate rula pe telefonul meu?
       Toate produsele noastre sunt proiectate să ruleze pe TOATE telefoanele cu Java. Totuși pentru ca aplicația să fie utilizabilă ecranul telefonului trebuie să fie de cel putin 128x128 pixeli.
       Datorită numărului mare de modele de telefoane mobile aflate pe piață ne este imposibil să ne testăm aplicațiile pe toate platformele existente. Dacă din diferite motive primiți un mesaj de eroare când rulați Mobile Metro Guide vă rugăm să ne anunțați la email office@datacast.ro.

      Q: Cum se instalează Mobile Metro Guide pe telefonul meu?
       Vă rugăm să descărcați fițierele (cele cu extensia .jar) pe calculator și să le încărcați pe telefon folosind un cablu sau o conexiune infraroțu ți programul de la producătorul telefonului. În cazul în care telefonul nu suportă încărcarea de aplicații Java prin cablu/IR/blue tooth Mobile Metro Guide poate fi descărcat direct pe telefon folosind WAP. Pentru detalii vedeți pagina de download.

      Q: Mobile Metro Guide poate fi folosit în altă țară dacă nu am roaming?
       Da. Aplicația nu are nevoie de nici un fel de conectivitate, poate fi folosită oriunde oricând indiferent de puterea semnalului radio sau de roaming.

      Q: Am o altă întrebare.
       Vă rugăm trimiteți întrebările pe email la adresa office@datacast.ro.