Puterea de procesare a terminalelor mobile GSM crește cu fiecare nou model oferind posibilitatea de a satisface, date fiind aplicațiile potrivite, nevoi ale utilizatorilor din cele mai diverse domenii.

Mobile Metro Guide v1.1

un ghid al transportului subteran și al atracțiilor turistice

Mobile Metro Guide for gsm logo Mobile Metro Guide este o aplicație JavaME proiectată să ruleze pe o largă varietate de terminale mobile. Este alcătuită dintr-un ghid al metroului local dublat de un ghid al principalelor atracții turistice.
Mobile Metro Guide conține un miniplan al orașului, o listă cu toate stațiile de metrou grupate pe magistrale și o listă cu principalele atracții turistice marcate pe planul orașului. Aplicația include posibilitatea de a afla ruta cea mai scurtă între două stații precum și a stațiilor în care este necesară schimbarea magistralelor. Deoarece toate datele se află în telefonul mobil nu este necesară prezența unei rețele GPRS sau GSM. Mobile Metro Guide poate fi folosit oriunde și oricând indiferent de puterea semnalului sau activarea serviciului roaming.
O prezentare completă este disponibilă în limba engleză aici (disponibilă și în pdf).

Versiuni pentru București, Budapesta și Viena sunt disponibile pentru download. După descărcare aplicatiile trebuiesc instalate pe telefonul mobil.

Logo screen București Main menu București Selecție stații metro București Atracții turistice București Plan Oraș of București Zoom on - harta București
Logo screen Budapesta Main menu Budapesta Selecție stații Budapesta metro Atracții turistice Budapesta Plan Oraș Budapesta Zoom on - harta Budapesta
<